Schermafbeelding 2017-12-21 om 14.59.00

Onze service

SERVICE CENTER

LaboConstruct verkoopt niet enkel producten, we verkopen complete service. Onze betontechnoloog werkt nauw samen met een team van industrieel ingenieurs om elke klant te voorzien van het juiste materiaal in functie van hun specifiek toepassingsgebied. Elk lid van ons team beschikt over de nodige expertise om de nieuwste testmethodes toe te lichten en het nodige betonadvies te geven. Bij specifieke vragen doen we bovendien ook beroep op de productspecialisten van Controls zelf.

Middel 6

23 op 24u beschikbaar voor
eerste hulp

LaboConstruct draagt service hoog in het vaandel. Ook buiten de kantooruren kunt u ons steeds bereiken voor dringende vragen.

Middel 6

30 jaar ervaring

Binnen Lasertopo hebben we al meer dan 30 jaar ervaring met de verkoop van topografisch materieel alsook bouwgerelateerd labomateriaal. Gezien het enorme succes van dit labomateriaal kozen we ervoor om dit onder te brengen onder het merk LaboConstruct.

iso_logo
Middel 6

Verdeler van wereldmarktleiders
Controls Group, Memmert,​​​​​​​ Haver & Boecker en HMP

In België verdelen we bouwgerelateerd labomateriaal van wereldmarktleider Controls Group voor verschillende toepassingsgebieden: bouw- en sloopafval, beton, asfalt, cement, aggregaten ... We leveren aan beton- en asfaltcentrales, maar ook aan breekwerven, studiebureaus en erkende laboratoria. We werken ook samen met heel wat toonaangevende universiteiten die het materiaal van Controls boven alle andere merken verkiezen, net door de uitgebreide kennis die we erbij kunnen leveren.

Middel 6

Betontechnoloog in dienst

Betontechnoloog Tom De Clercq voorziet elke klant van het nodige betonadvies. Hij werkt samen met een team van industrieel ingenieurs die elke klant helpen bij hun keuze voor het juiste materiaal binnen hun toepassingsgebied.

Middel 6

Eigen service center

 

Een team van gespecialiseerde techniekers staat steeds paraat om u bij te staan bij eventuele gebreken. Een uitgebreide stock van wisselstukken en een directe lijn met de leverancier zorgen ervoor dat u steeds snel geholpen bent.

BETONTECHNOLOOG

 

Bij LaboConstruct werkt een betontechnoloog fulltime in dienst. Hij voorziet elke klant van het nodige aankoopadvies en van de juiste apparatuur om de hoogste kwaliteitsnormen voor beton te kunnen behalen.